Vi i travskolan

Ingen har väl missat att vårat lag i tävlingen "vi i travskolan" har vunnit uttagningen i mellan svergie. Tjejerna har blivit intervjuade flera gånger och även varit med i tidningen!
De hade 80 av 82 rätt och vann då över de resterande tio lagen, trots att många var mycket äldre!

Vi startade resan från Sveriges vackraste travbana kl 6.30 på söndag morgon, Ickan och jag med varsin bil. I min bil var det Jessica, Julia och Maja och vi hade mycket roligt!
I Ickans bild var det Justine, Anjela, Mathilda G och Alexandra och vad det sa så hade de med en trevlig stund ;) Matilda E mötte upp oss på själva banan!

På vägen dit hade vi med oss Hilda, hon skulle hem till sin uppfödare då hon inte passar till 100% på våran travskola.
Väl framme fick de tävlande fika och tävlingen började rätt snabbt.


Frågorna rullande in och jag och Viktoria var nervösa som jag vet inte vad, tjejerna svarade rätt på nästan ALLA frågor men det gjorde även Solvalla, Färjestad, Åmål. Så inför det sista momentet som var en fråga värd 13 poäng så låg Färjestad, Årjäng Solvalla på delad första plats med Åmål bakom oss på endast 1 poäng mindre!
De fick svara på frågan och lägga ner pappret i ett kuvert. Alla var jätte glada och förväntansfulla inför resultatet Och tjejerna höll redan på att planera resan till Stockholm där finalen skulle gå av stapeln.


Väl framme vid prisutdelningen började de bakifrån för att öka spänningen och för varje lag som ropades ut drog tjejerna en lättande suck. När det kom fram till fyran började vi bli riktigt nervösa! 2 lag skulle gå direkt vidare och 3:an skulle ha chans att tävla om en plats i finalen med de andra 2:orna från norr och söder. Då ropar de ut Åmål som 4:a. Sedan Färjestad som 3:a och tjejerna blev väldigt överraskade då de trodde att det var de som skulle vinna. Och då förstår vi att vi är i FINAL! Sedan står det mellan oss och Solvalla som är en betydligt störra travskola med många fler elever. Då ropar de ut Solvalla som 2:a och det betyder att vi hade vunnit! Tjejerna skrek av lycka och vi var sååå stolta!




Här blir vi intervjuade i vinnarcirkeln (va v65 dagen till ära)

Goa travtjejer!

Nu laddar vi mot finalen där vi kommer att möta 4 andra lag om att vinna titeln Slutsegrare i Vi i travskolan!
Den går i 15 aug på solvalla i samband med Jubeleumspokalen!


Tack för att jag fick vara med och guida erat lag, ni är super duktiga och vi på Travskolan är verkligen super stolta över att ha er på våran travskola!


Snabbjobb

Igår var jag inne på banan för snabbjobb men Nypon och Johny. Twixan gick provlopp 3000m i ca 2.25 fart. Håller på att ge henne mer styrka men på lördag ska hon få gå ett lite snabbare jobb med Carro.

Nypon var med i provloppet han med, märks att han har varit travskolehäst länge. För gud så lat! :D Han tänkte då helst inte springa under 2 min xD men Sluttiden stannare på 2.02/2140m då med speedkart, så nöjd med honom!

Johny va faktiskt förbättrad! Travade lite bättre och var mycket piggare. Körde 2000m och när jag kollade på kl efter 1000m stod det 2,11 och sedan när jag tryckte på stopp andra varvet så stod kl på 4.12 vilket betyder 2.06... Han gick ju de tiderna i vintras på dålig vinterbana och brodd så tycker ju inte det borde vara helt omöjligt att han ska gå det på en fin sommarbana :) Inte en enda galopp på de 2000metrarna! Dock några galopper innan ja körde :P Så helt utan kommer det nog aldrig att bli men säg den ponnyn som gör det?


Sara har gått igenom både mina samt Texas och Celcius på travskolan. Kan säga att det verkligen behövdes på Texas! Han kommer bli en kanon ponny.. Även Celcius var i behov av detta. Efter behandlingen gjorde han ett lopp på 2-04 vilket han inte gått på mycket länge, det är ju inte jätte konstigt när de satt låsningar i rygg och knän :) Så gött när man ser snabba resultat! :D

Ska iaf bli trevligt på Söndag hoppas vädret blir bättre än det har varit idag!

http://www.sptf.nu/startlistor/L_120603.pdf  <------------Startlistorna :)

Idag har jag jobbat på travskolan, Ickan va på nått kontorsnisse uppdrag ;) Ikväll ska jag sela ut Wirre som ska gå dubbelsulky :)

Har även varit sjuk nu i några dagar, men man får bara bita ihop går inte att ligga hemma allt för länge!

Byeeee!

Nu så!

Nu ska ja skärpa mig, jag lovar! Haft super mycket nu i några veckor med både jobb, familj, travskola, hästar och vänner! Och det får helt enkelt gå före! Trots att det har varit MÅNGA som klagat på dålig bloggning ;)

Hästarna tränar på, Nypon och Twixan har bytt plats. Så nu är Twixan inne på banan för 3 veckor intensiv träning, medans nypon ska koncentrera sig på att vara tävlingsponny. Johny finns det inte så mycket att säga om :D Ska prova att sko honom med Halvrunda framskor så han blir lite snabbare fram.

Twixan startade ju på åmål, hästen gick bra men hade aktions problem, tror även hon behöver tränas lite hårdare än vad vi kan göra här hemma på de hårda vägarna, så därför hon ska vara på banan fram till årjängs heldag :)


Helgen spenderades i stockholm med goa vänner! Va väldigt trevligt och mycket fint väder. Fruktansvärda prestationer av ruggigt fina hästar!

Fy fan vilken Montéhäst! Ett monster! 1.10.9!









Sängkammarblicken?! Eller hur va det :P

Underbara vänner! <3


Fina kallblod i Elitkampen!


Höstbo Fredrik kämpade på

Det är skillnad på kallblod och kallblod!

Rätt mycke folk!

Beanie M.M

Classic Grand Cru

Caballion

Sanity

Brioni


CC!


Kungarna!

Inte ett öga torrt i publiken när Jim och järvsöfaks kom in på banan!

Sebastian K

Brioni



Det är verkligen en härlig känsla att vara på plats!

På kvällen Va ja och Jimmy på Elitloppsfesten i innerstan! Kan ju säga att det är rätt annorlunda att gå ut i stockholm och i Årjäng ;)

Hade verkligen en super helg med alla underbara människor, härligt väder och ruggiga hästar!

Nu laddar vi för Lindesberg till helgen.
Carro ska köra 6 lopp och 1 kval. Linnea, Jessica och Justine ska med så ska bli trevligt!

Skriver ett inlägg imorn om besöket på lindesberg förra helgen! Har massa bilder!

Natti!

...

Dålig uppdatering jag vet!

Får bli till veckan för imorn åker ja till Valla!

Framme!


Bilder

Rätt dåliga menmen ;)


Tillbaka

Gick som jag trodde, väldigt bra lopp. Karamell Kungen gick nytt rekord med 2 sek och har nu 1.53 han har blivit grym!
Twixan är jag nöjd med och kämpade hela vägen idag. Men hon fick inte travet att stämma när carro skulle driva på henne. Hon gick 2.03 är ju iofs inte en jätte dåligt tid hon har ju inte gått under 2 min på 3år. Men det kommer! Har lite planer hur jag ska gå vidare med henne men det tar jag senare :) Tror hon får stå över Lindes den 3 juni och träna på lite hårare nu innan Årjäng den 10 juni.

Imorn är det uttagningen i vi i travskolan, och halv 7 styr vi bilen mot Lindesberg. Ska bli intressant! Ska sätta mig i kväll och sammanställa de frågorna de hade problem med på uttagningsprovet så de får med sig de rätta svaren :)

Igår var det Ickans 21års fest, det var mycket trevligt och ett 20 tal härliga människor samlades för grillning och party! Startade kl 6 och var väl hemma runt 02.00 så imorse var jag rätt trött. Som tur va fick jag sovmorgon <3


Jag älskar verkligen mina vänner! <3






Har några bilder från igår på ipaden som jag lägger in sen :)

Puss!





Åmål

Nu åker vi mot åmål, VÄLDIGT tufft lopp så hoppas bara på ett bra lopp av Twixan. Har inga förväntningar att hon ska ta pengar. Finns ett 4-5 tal hästar som jag vet är bättre i dagsläget :)

Skriver om gårdagen senare i kväll!

Mixtravet!

Haft en underbar dag på travet med alla travvänner! Alla var super duktiga och med över 60 starter var de det största deltagarantalet på våra mixtravstävlingar!
Mycket jobb ligger bakom en sån här dag men det är ju underbart när man ser de små, hur roligt de har. 
Twixan kom 2:a i Monté på 2,17, vann precistionsbanan med hinder och va tvåa i precistionsbanan för de mindre eleverna. Johny var 4:a i idealtiden och 4:a i ridbanan, där carro red halva banan utan stigbyglar xD Han blev 3:a i banan för de mindre! Han var mycket piggare idag så det känns skönt! 
Nypon agerade travskoleponny hela dagen och här kom han 4:a i montén med Matilda!
Han vann även idealtidskörningen med Mathilda G på endast 0.2 ifrån idealtiden!
 






Twixan agerar travskolehäst :D Super snäll och blev tvåa!

Johny var super snäll! Blev trea!


Var en väldigt lyckad dag! Och ca 50 lotter fick vi sålda med!
Tack alla som var med och hjälpte till utan er skulle denna dagen inte vara möjlig!

<3

Digo

Glömde skriva att vi fått första rapporten av Åke om Digo. Skrev en del saker men det går jag inte in på här :D Men start är väl plannerad om ca 1 månad om träningen går som den ska :)


Bra dag!

Idag har det varit en bra dag! Jobbade 7-14 go dag men goa arbetskompisar! Sedan åkte jag, Lea och Caroline. Hämtade hem ipaden! Var på färjestadshopen blev två täcken, eksemsalva och benlindor.

Köpte även två par skor till mig och 2 par till Lea. 2 klänningar och lite små saker :)
Lea var snäll nästan hela tiden, inte jätte kul att sitta i vagnen en hel kväll men en tur på "lilla gubben" funkar det alltid att muta med ;)
Har varit på väldigt bra humör idag och då går ju allt så mycket lättare! :D

Har även startat upp en till blogg som endast de närmaste kommer få adressen till, börjar få rätt många läsare och allt vill man ju inte dela men alla. :)

Neeej snart Bigbrother sen sängen!

POK!

Måndag

Idag har jag jobbat 7-16 i Lennartsfors hemtjänst. På lunchrasten var jag på travet och fixade med startlistorna till mixtravet, de är klara men nu tillkom det yttligare 8 starter så över 60 starter nu! :D Helt sjukt bra tycker jag!
De kommer ut imorn på dagen nån gång:)

Lea och jag var hos pappa nu på kvällen medans magnus träna och Caroline jobba på travskolan, alltid lika trevligt.


På onsdag ska jag äntligen till karlstad och hämta hem min älskade ipad! Som jag har längtat ;) Ska även kolla om TTs strasspannband har kommit. Även köpa den speciella eksemsalvan :)

Haha glömde berätta en sak igår.. Caroline blev ju ombedd att ringa måldommaren efter andra loppet med Johny.. Jag hann tänka både det ena och det andra avstängning, illa nedtagen häst, drivning, startförbud..
Men carro kom tillbaka med ett stort smile, och då fattade jag att det inte var nått. Måldommaren hade nämligen frågat henne varför hon körde dubbelt så fort efter mål som hon gjorde i loppet? xD HAHA! Och ja det kan man ju undra..... :D De misstänkte väl att hon var arg på honom, men hon förklarade varför och de skrattade bara :P

Hektisk vecka igen, jobb imorn med. Ónsdag kväll på travskolan, Torsdag mixtrav hela dagen, fredag jobba 7-16 sedan Ickans 21års FEST! Lördag starta med TT och Söndag Lindesberg med Vi i travskolan.

Men man ska ju veta att man lever, så e det bara.. :)

Hårt lopp för Twixan på Åmål känns som det kan bli tufft att ens få pengar.. Men vi kämpar på, tillslut hittar de varandra och då kommer det gå undan....

BYEEEE!




:D

Hej!
Får jag presentera dig en vän som heter Avundsjuk.
Du träffar honom, när allting går bra i ditt liv.
Hans bror, Skenhelig, är trevlig mot dig när ni träffas men snackar skit om dig bakom din rygg.
Deras syster, Patetisk, behöver delar av ditt liv för att kunna leva själv.
Varför?
För att du representerar allt, dom inte är.
Då kan du kalla på mig, och vem är jag?
Jag är Leende och jag ska förstöra deras dag! :)

Bildbomb!


Jävligt bra bild! Linnea och Goliat värmer!


Triniton och Justine värmer! De var super duktiga idag! Va väl 100år sen han gick under 3 min!

Vi fick fin besök! Annica :D

Zalsa och Matilda blev 2:a


Lilla Nypon :)

Finaste!

Goliat på väg mot seger!

Gladare tjej får man leta efter!

Skulle väl vara den här då? :D

Arielle och Elin var 3:a!

TT :D

Finare ponny får man leta efter! Ola och Matilda

Dubbelvinnaren Ratatas Raimon och Lina klang!

Fin!

Palle påväg mot den andra segern för dagen.


Ola 2:a på nya rekordet 2.03.3

Celcius och Matilda!

Trav

Idag har det varit trav på färjestad. Gick väl sådär.

Lopp1: Här startade både Twixan och Johny, Julia körde Johny så hade inte jätte höga förhoppningar eftersom han är så otroligt svårkörd och hon inte hade kört han sen i november. Han gick iaf 2.12 och iom att hon körde på säkerthet sista 500meter var det faktiskt en bra tid! TT var det inte mycket att göra med 180meter tillägg i ett vanligt travlopp är för långt! Hon sprang för sig själv och latjade tills hon kom fram till de sista hästarna och DÅ började hon springa ca 150meter från mål xD Gick iaf 2.02.0 bara det var jag hyffsat nöjd med.

Ilopp 2 startade Nypon sitt enda lopp för dagen. Han var väldigt pigg och kostade på sig två STORA galopper. Han gick iaf väldigt fort sista 500metrarna. Sluttiden blev 2.00 helt ok.. Han hade behövt ett lopp till!

Lopp5 var det Johnys tur igen, nu gick han bättre även om travet inte stämde hela vägen, Hade kommit 3:a om han inte galopperat på upploppet! Han gick 2.11. Han var inte jätte pigg idag. (Han är pollenallergiker.) Han ska gå på mixtravet men annars ska han vila i 2 veckor nu. Troligen ska han starta i början på Juni.

I sista loppet startade Twixan och henne var jag inte nöjd med i det loppet, känns som hon bara springer och skiter i den som sitter bakom. Direkt carro tog minsta lilla i henne eller skulle köra förbi så galopperade hon, oavsett tempo. Hon är en mycket svårkörd häst när hon ska ner i tiderna. Men det är bara att träna vidare. Jag vet ju vilken otrolig kapacitet den hästen har så tillslut trillar väl pusselbitarna på plats :) Hon hade väl typ 4 rejäla galopper, trots detta blev hon inte diskad (Och Johny som blev diskad på 2 galopper sist på färjestad).. :D

Hon ska starta på Åmål till helgen, så får hoppas hon sköter sig bättre då :)

Grattis till Linnea som vann sitt första lopp ihop med Goliat, känner allt lite med den segern iom att jag har hjälp de en del med både träningsupplägget, fodret och utrustningen. De är helt underbara människor och jag unnar de all lycka!
Travskolans hästar gick jätte bra Mendez blev 2:a på nya rekordet 2,50! Och det roligaste av all var att Triniton gick 2.58 ihop med Justine! Celcius blev 5:a på 2.09.9.. Licens eleverna skötte sig super och de är snart redo för nya traväventyr!

Jessica och Preminos debut slutade med en andra plats! Solkullens Arielle blev 3:a på 2.41! Zalsa var 2:a på 2.00 och Ola var tvåa på 2.03 Så en bra travskoledag!

Även grattis till min vän Jerker vars häst blev dubbelsegrare! Det är ni värda efter förra årets strul!

Har massa bilder jag ska gå igenom så lägger in senare!

Byeee :D

Nu får det vara nog!

Jag har försökt och inte bry mig om massa skit snack men när man hör helt jävla vridna saker så blir jag bara så trött..

Har ni inget annat och snacka om runt köksbordet eller är jag så himla intressant bara?

Ju mer saker som sägs om mig ju starkare blir jag, ju mer bevisar det att jag är bättre än så...

Puss och kram! :D

Kung!

KUNG ÅKE!

Vann både kunkapokalen och drottnings silvias pokal!

Han är rätt överlägsen i Sverige!
Glad att Digo bor där nu!


Torsdag

Jobbat 7-14 på hemtjänsen idag, sedan hade jag hand om uttagningen till "Vi i travskolan". Många duktiga tjejer kom och gjorde provet med fina resultat!
Nu ska det summeras och göra klar för vilka som blir vårat lag 2012. Vi åker till Lindesberg nästa helg och representerar Årjängs travskola.

Texas :)

Idag har vi provkört Isor, gick bra men han måste kollas i munnen. Idag fick vi även klart och godkänt från kommunen ang vårat lotteri, så nu kan försäljningen starta! Alla mina anhöriga och vänner gör er beredda på att ta fram den stora plånboken ;)

Vi har fått in en del anmälningar till Mixtravet, men fler vill vi ha ;)

Finaste!
Fick idag hem våran champion sulky som har varit iväg på lackering! Den blev svart med klarlack. Svart och vitt ska det vara!

Selarna ska smörjas och hästarna ska fixas, så på lördag smäller det :D



Hoppas verkligen vädret blir bättre så banan kan torka upp lite. Både TT och Johny är beroende av fäste och bra bana.

Tööörligt

Hade skrivit ett inlägg om dagen men allt försvann?!?! Händer allt för ofta tycker jag..

Skrev iaf inget jätte viktigt så jag besparar er från den infon :P

<3


Lyckodag?!

Underbar dag! Spenderade första halvan med Lea och Ickan var en snabbis till Töcksfors. Köpte bara lite sommarkläder till Lea. :)

Sedan åkte jag hem för att hämta hästarna och Carro.

Twixan: Värmde 3 bakvarv och körde 500meter rättvarv med checkenpå. Sedan skulle hon gå 1640m x 2.
Första 1640 gick hon helt fantastiskt!!! Sista 1000m på 1.52,9!! carro tog första 500 på 1,54 så distansen blir ca 1.53.5... Hon har 1.58.8 i rekord... Andra Heatet var hon ganska trött så det gick "endast" 1,56 första 500 och 1.59 sista 1000m med 2 galopper.. Det såg ut att gå så sakta, helt rent trav och endast en liten galopp, hon lägger mycket mark únder sig.




Nypon : Värmde även han 3 bakvarv med 500meter i rättvarv. Han skulle gå 3x1000m. Första 1000m vet jag inte vad han sysslade med, bara galopperade och sprang och larvade sig så vart besviken och började fundera på om allt stod rätt till. Men han har ju inte gått fort på ca 3 veckor och han är ju inte pur ung heller. Så carro körde yttligare 1000m och det gick mycket bättre och tiden stannade på 1.56. Sedan bestämde vi att bara köra 500meter sista vändan och den gick på 57 sekunder vilket betyder 1,54! Så Hoppas han blir lite mer stabil på Lördag men han har inget att bevisa! Han har redan gjort allt han behöver och mer därtill!





Johny: Sist ut var Johny och han kördes ihop med Tisdags gruppen. De körde även de 3 x 1000m. Jag provade olika utrustningsdetaljer och olika längder på checken. Och tror jag hittade rätt tillslut! Då gich han helt stabilt och på tiden 2.05! Tog ledningen och "vann" alla tre heat trots att han hade sämst rekord. Han har kapacitet den hästen!



Bästa av allt var att alla tre pållarna var betydligt piggare efter jobbet och det är ju ett bra tecken!
Sedan att det inte är samma sak i lopp det är jag mycket väl medveten om. Men skulle ju ljuga om jag inte är mer än nöjd inför Lördagen!

Dagens behållning var nog iaf travskolans Mendez som gick sina 2 heat på 2.40 respektive 2.41.. Han har ett rekord på 2.52 som han gick för flera år sedan. Han har ju iofs gått snabbare än sitt rekord på istraven, men aldrig så långt ner i tiderna!


Travmaskinen Mendez!

Triniton inte nån travmaskin direkt men Justine gjorde ett mycket bra jobb och klockan stannade på 3.05 :)

Nu blir det vila onsdag och torsdag och skritt på fredag för de här hemma. Och Nypon får även han vila imorgon :)

Nu sak ja sova och njuta av dagen!
Natti!



Spännande

Nu är det spännande! :D

Eva på g!

Eva blev idag iofs bara 8:a och fick sista pengen men hon gick nytt rekord med en halv sekund! 1.16.3 på lång distans volt! Hon såg väldigt mycket finare ut än hon gjort de senaste året! Lika snabbt som den som vann!


Eva <3

Sven Lindblom

Ihelgen var det första delen av "Till start"projektet. Och först ut var extriörbedömmaren Sven Lindblom. Dagen började med en timmes föreläsning om stammen och extriörens betydelse i travsporten. Det var mycket intressant och lärorikt. Sedan begav vi oss ut till stallbacken för att bedömma hästar. Vi såg mycke olika hästar, både med högapoäng och mindre bra poäng.


Sedan var det lite kul att bedömma sina egna hästar efter pappret vi fick.. Kom fram till att alla mina har en väldigt bra bakmotor, speciellt Twixan. Hon måste nog va en 3:a rakt igenom. Mycket smal bringa, väldigt långt sluttande kors, rättställda ben och hyffsat rak has.Beror väl iofs att hon ser ut som ett varmblod i en ponnyskropp. Johny där emot har en ganska dålig fram motor och han har ju precis det där han förklarade skutande trav. Nypon är ju som han är kort och tjock men vad spelar det för roll när man springer närmare 1.50! :D

Startlistorna till Färjestad har kommit idag!
http://www.sptf.nu/startlistor/F_120512.pdf

Johny startar i två lopp. Ser hyffsat ut! Julia kör i 2.14 och Carro i specialarn.
Twixan startar även hon i två lopp Russerien och 2.14.'
Nypon startar endast i 1 lopp 1.57 :)



Idag har jag jobbat 7-16. Nu är jag ledig fram till Torsdag. Med undantag för licens på onsdag :)
Imorgon ska det bli spännande när alla tre ska gå snabbjobb :)


Have a nice day!

Mixtrav!

Glöm inte att anmäla till mixtravet den 17 maj! proppar på www.travskola.se


Jag skäms!

Jag skäms över hur dåligt mitt bloggande har varit de senaste veckorna! Men ibland har man bara inte tid ;)
Jobb, famlij och häst tar upp all tid av dygnet, men det blir bättre :)

Twixan: Har tränat på, inte varit på banan sen sist hon startade för tre veckor sen. Men har gått galoppintervaller här hemma och även travintervaller på rakbanan i Årjäng en gång. Skodde om henne igår och idag var vi inne på banan och körde motion på skogsslingan. På Tisdag ska hon få ett banjobb inför helgens starter på Färjestad. Hon ska starta i Russerien och kanske även i 2.14 beroende på hur jag gör med Johny. Är ju inget bra lopp för henne men hon och Caroline behöver lära känna varandra mer :)


Johny: Var ju hos veterinären för böjprov och munkoll. Han var ju super fräch både i ben och mun så där fanns det inget att klaga på precis. Men han travar inte gött, så ringde även ut Sara så hon fick gå igenom honom. Och det var tur för han hade en hel del låsningar. Han var helt låst i höger sida, både bog och knä. Och i ryggen var de det vanliga. Hans syster var tydligen likadan. Men håller man bara kolla så brukar det vara under kontroll :) Han ska också gå ett snabbjobb på tisdag. Han ska starta på lördag han med, har dock inte bestämmt mig för vilka lopp ännu. Speciallarn är iaf givet då han kommer få stå på 2.13-2,14 nånting och jag vet han kan en bit under rekordet om han funkar. Sedan har jag inte bestämmt mig för 2.14 eller högst 9000:-.. Han har 5000:- på sig och har 2.09.5 i rekord.. Svårt val.. men vi får se :)




Nypon: Tränar på han med, mest på travskolan men några gånger i veckan går han aningen tuffare han med. Han går även han ett snabbjobb på Tisdag. Han kommer att starta i 1.57 :)



I Torsdags var vi iväg och hämtade våran nya transport, snygg som fan :D Använde den redan på kvällen då vi åkte in med Johny och Twixan för att köra Intervaller på rakbanan.

Igår var ju sara här och sedan även Anders (hovslagaren). Vid 19.00 var det möte med ungdomsrådet.
Idag har jag haft en välförkänt ledig dag! Inte varit ledig en hel dag sen måndag förra veckan! Vi har gjort klart den nya hagen och hästarna fick komma ut i den nu på kvällningen. De var lyckliga!







Imorgon är det "Till start" Sven Lindblom kommer och har föreläsning :)


Nyheten

Nu är det klart så nu kan jag berätta över här :D

Våran 4åring Rydens Indigoblue går idag in i träning hos självaste kungen! Åke Svanstedt.... Ska bli så sjukt spännande och se, och roligare att få hästen närmare. En resa till bjertorp planeras redan!

Han är ju total dominant i svensk travsport! Så verkligen kul att ha hästen där! :D


Imorn...

Imorn händer det en mycket spännande sak.... :D

Resumé igen! :P

Får bli en resumé igen, kom hem i söndags kväll och åkte tidigt igår morse ner till Ystad!

Helgen har varit bra, känner inte att jag "lärde" mig jätte mycket den här gången. Jag har ju läst en del pedagogik på gymnasiet. Dock fick man många roligt tips på lektionsformer och det är ju alltid bra att uppdatera sig. Travskolan i sverige blir bara bättre och bättre för varje år som går. Vi hade iaf mycket trevligt och nästa kurs är kördelen som ska hållas på Axevallas travbana i september.

Kursen hölls på Bålsta konferanscenter, fruktansvärt fint och lyxigt. Tre-rätters xD Körde ca 80 mil den helgen.

Kom iaf hem på Söndag kväll runt 20-tiden, landade hemma gosade med familjen och la mig för att sedan gå upp kl 05.00 dagen efter.

Igår startade min, madelein och Linneas resa genom södra Sverige kl 06.00 från Årjängs travbana. Vi anlände nere i Klagstorp där vi skulle hämta Piraten ca 13.00. Allt flöt på bra och det verkar som jag har hittat en toppenhäst till en toppentjej!

Vi körde upp mot Gbg, men stannade dock till på Börjes där det INTE, var mening vi skulle stanna. Trots detta kom jag ut med en kasse på närmare 2000:- :O
Väl framme i GBG fick vi träffa en stor svart shettis valack E. Gläntans domino. Han verkade väldigt snäll så¨hoppas det ska funka lika bra som med Texas!

Så har sen i Fredags kört ca 200 mil! Nu blir det ingen längre tur innan vi ska till Åby!

På Torsdag åker vi troligen hämtar hem vår nya transport! Värmlands vagnen 4 life ;)




Idag har jag arbetat 7-14 och sedan har det varit Lea hela dagen! <3

Idag har Carro ridit både Johny och Twixan. Johny gick galoppintervaller och TT gick motion. På Fredag Kommer Sara och går igenom Johny. Då har jag alla papper gröna! Skönt! Så får bli ett snabbjobb på Tisdag för hans del. Twixan och Nypon ska gå intervaller på rakbanan till lördagen. Banan är väldigt hård för tillfället så vill inte köra max där nu :)

Årets första vinst (i riktiga lopp) hoppas det blir fler xD

Men har lyckats få minst 1 vinst/häst och många sek i rekordsänkningar varje år, så hoppas trenden håller i sig! :D

Är anmälan till Färjestad till veckan, ska försöka få dit alla tre.

Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och se på tv, förvånar mig inte om jag somnar! Men jobb 7-16 + 16-21.30iimorn så det kan behövas!

Ha ré!

P.s Hej hej Terran! Vet inte vilken som e mest tönt du eller jag ;) haha!



RSS 2.0