Lyckodag?!

Underbar dag! Spenderade första halvan med Lea och Ickan var en snabbis till Töcksfors. Köpte bara lite sommarkläder till Lea. :)

Sedan åkte jag hem för att hämta hästarna och Carro.

Twixan: Värmde 3 bakvarv och körde 500meter rättvarv med checkenpå. Sedan skulle hon gå 1640m x 2.
Första 1640 gick hon helt fantastiskt!!! Sista 1000m på 1.52,9!! carro tog första 500 på 1,54 så distansen blir ca 1.53.5... Hon har 1.58.8 i rekord... Andra Heatet var hon ganska trött så det gick "endast" 1,56 första 500 och 1.59 sista 1000m med 2 galopper.. Det såg ut att gå så sakta, helt rent trav och endast en liten galopp, hon lägger mycket mark únder sig.




Nypon : Värmde även han 3 bakvarv med 500meter i rättvarv. Han skulle gå 3x1000m. Första 1000m vet jag inte vad han sysslade med, bara galopperade och sprang och larvade sig så vart besviken och började fundera på om allt stod rätt till. Men han har ju inte gått fort på ca 3 veckor och han är ju inte pur ung heller. Så carro körde yttligare 1000m och det gick mycket bättre och tiden stannade på 1.56. Sedan bestämde vi att bara köra 500meter sista vändan och den gick på 57 sekunder vilket betyder 1,54! Så Hoppas han blir lite mer stabil på Lördag men han har inget att bevisa! Han har redan gjort allt han behöver och mer därtill!





Johny: Sist ut var Johny och han kördes ihop med Tisdags gruppen. De körde även de 3 x 1000m. Jag provade olika utrustningsdetaljer och olika längder på checken. Och tror jag hittade rätt tillslut! Då gich han helt stabilt och på tiden 2.05! Tog ledningen och "vann" alla tre heat trots att han hade sämst rekord. Han har kapacitet den hästen!



Bästa av allt var att alla tre pållarna var betydligt piggare efter jobbet och det är ju ett bra tecken!
Sedan att det inte är samma sak i lopp det är jag mycket väl medveten om. Men skulle ju ljuga om jag inte är mer än nöjd inför Lördagen!

Dagens behållning var nog iaf travskolans Mendez som gick sina 2 heat på 2.40 respektive 2.41.. Han har ett rekord på 2.52 som han gick för flera år sedan. Han har ju iofs gått snabbare än sitt rekord på istraven, men aldrig så långt ner i tiderna!


Travmaskinen Mendez!

Triniton inte nån travmaskin direkt men Justine gjorde ett mycket bra jobb och klockan stannade på 3.05 :)

Nu blir det vila onsdag och torsdag och skritt på fredag för de här hemma. Och Nypon får även han vila imorgon :)

Nu sak ja sova och njuta av dagen!
Natti!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0