Trav

Idag har det varit trav på färjestad. Gick väl sådär.

Lopp1: Här startade både Twixan och Johny, Julia körde Johny så hade inte jätte höga förhoppningar eftersom han är så otroligt svårkörd och hon inte hade kört han sen i november. Han gick iaf 2.12 och iom att hon körde på säkerthet sista 500meter var det faktiskt en bra tid! TT var det inte mycket att göra med 180meter tillägg i ett vanligt travlopp är för långt! Hon sprang för sig själv och latjade tills hon kom fram till de sista hästarna och DÅ började hon springa ca 150meter från mål xD Gick iaf 2.02.0 bara det var jag hyffsat nöjd med.

Ilopp 2 startade Nypon sitt enda lopp för dagen. Han var väldigt pigg och kostade på sig två STORA galopper. Han gick iaf väldigt fort sista 500metrarna. Sluttiden blev 2.00 helt ok.. Han hade behövt ett lopp till!

Lopp5 var det Johnys tur igen, nu gick han bättre även om travet inte stämde hela vägen, Hade kommit 3:a om han inte galopperat på upploppet! Han gick 2.11. Han var inte jätte pigg idag. (Han är pollenallergiker.) Han ska gå på mixtravet men annars ska han vila i 2 veckor nu. Troligen ska han starta i början på Juni.

I sista loppet startade Twixan och henne var jag inte nöjd med i det loppet, känns som hon bara springer och skiter i den som sitter bakom. Direkt carro tog minsta lilla i henne eller skulle köra förbi så galopperade hon, oavsett tempo. Hon är en mycket svårkörd häst när hon ska ner i tiderna. Men det är bara att träna vidare. Jag vet ju vilken otrolig kapacitet den hästen har så tillslut trillar väl pusselbitarna på plats :) Hon hade väl typ 4 rejäla galopper, trots detta blev hon inte diskad (Och Johny som blev diskad på 2 galopper sist på färjestad).. :D

Hon ska starta på Åmål till helgen, så får hoppas hon sköter sig bättre då :)

Grattis till Linnea som vann sitt första lopp ihop med Goliat, känner allt lite med den segern iom att jag har hjälp de en del med både träningsupplägget, fodret och utrustningen. De är helt underbara människor och jag unnar de all lycka!
Travskolans hästar gick jätte bra Mendez blev 2:a på nya rekordet 2,50! Och det roligaste av all var att Triniton gick 2.58 ihop med Justine! Celcius blev 5:a på 2.09.9.. Licens eleverna skötte sig super och de är snart redo för nya traväventyr!

Jessica och Preminos debut slutade med en andra plats! Solkullens Arielle blev 3:a på 2.41! Zalsa var 2:a på 2.00 och Ola var tvåa på 2.03 Så en bra travskoledag!

Även grattis till min vän Jerker vars häst blev dubbelsegrare! Det är ni värda efter förra årets strul!

Har massa bilder jag ska gå igenom så lägger in senare!

Byeee :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0