Vi i travskolan

Ingen har väl missat att vårat lag i tävlingen "vi i travskolan" har vunnit uttagningen i mellan svergie. Tjejerna har blivit intervjuade flera gånger och även varit med i tidningen!
De hade 80 av 82 rätt och vann då över de resterande tio lagen, trots att många var mycket äldre!

Vi startade resan från Sveriges vackraste travbana kl 6.30 på söndag morgon, Ickan och jag med varsin bil. I min bil var det Jessica, Julia och Maja och vi hade mycket roligt!
I Ickans bild var det Justine, Anjela, Mathilda G och Alexandra och vad det sa så hade de med en trevlig stund ;) Matilda E mötte upp oss på själva banan!

På vägen dit hade vi med oss Hilda, hon skulle hem till sin uppfödare då hon inte passar till 100% på våran travskola.
Väl framme fick de tävlande fika och tävlingen började rätt snabbt.


Frågorna rullande in och jag och Viktoria var nervösa som jag vet inte vad, tjejerna svarade rätt på nästan ALLA frågor men det gjorde även Solvalla, Färjestad, Åmål. Så inför det sista momentet som var en fråga värd 13 poäng så låg Färjestad, Årjäng Solvalla på delad första plats med Åmål bakom oss på endast 1 poäng mindre!
De fick svara på frågan och lägga ner pappret i ett kuvert. Alla var jätte glada och förväntansfulla inför resultatet Och tjejerna höll redan på att planera resan till Stockholm där finalen skulle gå av stapeln.


Väl framme vid prisutdelningen började de bakifrån för att öka spänningen och för varje lag som ropades ut drog tjejerna en lättande suck. När det kom fram till fyran började vi bli riktigt nervösa! 2 lag skulle gå direkt vidare och 3:an skulle ha chans att tävla om en plats i finalen med de andra 2:orna från norr och söder. Då ropar de ut Åmål som 4:a. Sedan Färjestad som 3:a och tjejerna blev väldigt överraskade då de trodde att det var de som skulle vinna. Och då förstår vi att vi är i FINAL! Sedan står det mellan oss och Solvalla som är en betydligt störra travskola med många fler elever. Då ropar de ut Solvalla som 2:a och det betyder att vi hade vunnit! Tjejerna skrek av lycka och vi var sååå stolta!




Här blir vi intervjuade i vinnarcirkeln (va v65 dagen till ära)

Goa travtjejer!

Nu laddar vi mot finalen där vi kommer att möta 4 andra lag om att vinna titeln Slutsegrare i Vi i travskolan!
Den går i 15 aug på solvalla i samband med Jubeleumspokalen!


Tack för att jag fick vara med och guida erat lag, ni är super duktiga och vi på Travskolan är verkligen super stolta över att ha er på våran travskola!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0