Istravet 5/1

 
Ursäkta för kass uppdatering men både jag och lea är sjuka så knappt orkat gå ur sängen för annat än besöka doktorn. Vi fick yttligare pencilin och hoppas det ger sig nu! 5 veckor på mig och 3 på lea!
 
I lördags var det ju årets första istrav, det gick faktiskt över förväntan med TT. Hon gick 2.08 med några galopper och det får man ändå se som rätt bra då hon inte KAN springa på brodd hon går ju med halvrunda skor eller öppentå för att gå, Det går hon ju med för att det hjälper henne rulla över snabbare eftersom hon går på sig med bakbenen annars. Men med brodd blir det ju en bromsande effekt så varje steg stannas istället frambenen upp istället för att rulla över (som hon annars behöver ha hjälp med). Så med det i baktanke är ju 2.08/2600m riktigt bra!
Tror faktiskt att hon kommer kunna nån sekund snabbare nu på lördag. sen ska inte hon gå något mer istrav iaf inte förrän på slutet.
 
 
Annars måste jag säga att de andra hästarna verkligen imponerade!
Mendez vann sitt lopp på en tid under hans rekord! 2.47, Odessa gjorde sitt bästa lopp för oss och vara super stabil på 2.59, Triniton värmde uselt men tog sig samman till loppet och gick fina 3.03. General var överladdad gick i mål som diskad men på tiden 2,45 vilket är det snabbaste han gått här i årjäng.
Kusk prestationer på alla!
 
 
Zalsa vann i b-loppet och som hon gjorde det! Första gången Elin körde henne förutom i långsamma idealtidslopp.Med bara några intervallpass innanför västen trodde man ju kanske att 2580m skulle vara i längsta laget. Men inte för den "tanken" som jag kallat henne förut. Hon bara plöjde på och gick i mål med ryckhuvan kvar på 2.03! helt otroligt! Vilket jobb av Elin!
 
Och extra roligt var ju att se att allt jobb Jessica har lagt ner på sin buse Premino har fått tillbaka honom i fin form! Gick 2.22 och gick nästan lika snabbt som Zalsa på upploppet! Inte alls sånna där dumheter! Hoppas det fortsätter så!
 
Verkligen en super trevlig dag men massa trevligt folk och glada miner! Det får vi försöka slå på lördag!
Kommer med ett inlägg om något ännu roligare senare idag!
 
Sandra
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Kul dag!

2013-01-08 @ 14:10:02
Postat av: Viktoria

Ja, jag är ju där på lördag ;)

Svar: aa just det!
Sandra

2013-01-08 @ 21:26:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0